Aktivitet

14.05.2019

Erfa-gruppe: Forandrings- og projektledelse - hvordan varetager du store projekter som web, implementering af LI mv.


Er du ansvarlig for mindre og større projekter i marketing, og mangler du værktøjer, sparring og viden om, hvordan du driver dine opgaver i mål med sikker hånd?

I denne erfa-gruppe sætter vi fokus på, hvordan du bygger et godt projektforløb. Du får desuden viden om, hvilke udfordringer du skal kunne håndtere, når du driver projekter, der påvirker andre afdelinger eller kolleger.

Derudover møder du en anden B2B-virksomhed, som fortæller om erfaringer med tværgående projekter, der trækker tråde ud i hele organisationen. Det giver dig indblik i erfaringer, udfordringer og løsninger, som du kan bruge i dine projekter i dagligdagen.

Hvordan kører erfa-gruppen?:

Gruppen består af max 12 deltagere, og vi mødes tre formiddage i maj og juni, hvor indlæg fra eksterne oplægsholdere og sparring blandt gruppens deltagere er omdrejningspunktet.

Deltagerne holder på skift oplæg om egne udfordringer med projekter, byder ind med ideer og gode råd og sparrer med hinanden.  

Erfa-gruppen er for dig:

  • Der vil skabe resultater i din rolle som marketingansvarlig.
  • Som vil have mest muligt ud af dine ressourcer og ved, at projektledelse af både større og mindre projekter er afgørende for resultaterne.
  • Der bidrager aktivt til dialogen og byder ind med sparring og/eller et oplæg om dine egne udfordringer.

Emner:

Møde 1, 14. maj 2019:
Projektledelse – hvordan bygger du et godt projektforløb fra opstart og gennemførelse til lancering af dit projekt? v/ Søren Løvlund Mandsberg, seniorkonsulent/lektor, iba Erhvervsakademi Kolding

Møde 2, 11. juni 2019:
Din rolle som projektleder og som forandringsdriver – hvad er din opgave, hvordan inddrager du kolleger og ledelse, og hvordan finder og styrer du udenom de største faldgruber for dit projekt? v/ kaastrup|andersen 

Møde 3, 26. juni 2019:
Erfaringer, udfordringer og succeser fra casevirksomhed v/ TBD

 

Deltagermaksimum er 12 personer efter først-til-mølle-princippet.

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

 TILMELD DIG

Fakta

Pris

  • Gratis for medlemmer af Danish Export Marketing Group.
  • 5.300 kr. for ikke-medlemmer. Alle priser er ekskl. moms.
  • Max en deltager pr. virksomhed.

Danish Export Marketing Group er et netværk i Eksportforeningen. Din virksomhed skal være medlem af Eksportforeningen og Danish Export Marketing Group for at deltage gratis.

Medlemskab
Er din virksomhed allerede medlem af Eksportforeningen? Så kan du blive medlem i Danish Export Marketing Group for kr. 5.300 pr. år ekskl. moms. Som medlem af netværket får du blandt andet adgang til gratis erfa-grupper, webinarer og seminarer med hands-on viden.

AFMELDINGSGEBYR:
Framelder du dig senere end en uge før et møde, er der et afmeldingsgebyr på kr. 1.000,-

Sted

Eksportens Hus, Lysbrohøjen 24, 8600 Silkeborg

Tidspunkt

9.15 - 13.15

Ledige pladser

Der er 1 ledige pladser

Denne aktivitet har fundet sted.