Aktivitet

27.02.2020-27.02.2020

Fælles netværksmøde for Food Tech og Fish Tech - 27. februar 2020


Kom med når vi afholder næste netværksmøde i Vejle

FORMIDDAGENS PROGRAM

09:15-09:30 Ankomst & kaffe hos DSI Freezing Solutions, Ferrarivej 14C, 7100 Vejle
____

Velkomst og kort introduktion til DSI Freezing Solutions
v/Thomas Uldall Jørgensen, DSI Freezing Solutions

DSI er førende global totalleverandør af horisontale og vertikale pladefrysere til fødevareindustrien, med over 7.000 installationer worldwide.
Deres afdeling i Vejle er specialiseret i håndteringsløsninger omkring fryseprocessen, og laver skræddersyede løsninger til individuelle behov. Thomas fortæller hvad vi kan opleve på sitet og tager os med rundt i produktionen
____

Rundvisning på DSI Freezing Solutions, Vejle
____

Kørsel fra DSI Freezing Solutions til Vejle Golfklub (i egne biler)
____

Velkomst til netværksmøde og resten af dagen
v/Heidi Ravn, Food Tech-netværket &
Martin Winkel Lilleøre, Fish Tech-netværket
_____

Præsentation af DSI Freezing Solutions og deres Go-to-Market strategi
v/Thorsten Vammen, Chief Sales Officer, DSI Freezing Solutions

DSI Freezing Solutions, der i 2019 kunne fejre 50 års jubilæum, er i gang med en meget ambitiøs vækststrategi; de har bl.a. i 2019 etableret sig i USA, Rusland og Sydkorea samtidig med, at de har oprustet salgsstyrken fra Danmark.
Thorsten vil give en introduktion til virksomhedens go-to market og vækststrategi og fortæller hvordan DSI Freezing Solution oplever kundernes krav til fremtiden
____

EFTERMIDDAGENS PROGRAM

12:00-12:45 Frokost
_____

Norges fiskeforarbejdning- og procesindustri: Hvad sker der indenfor industrien og hvad kan udviklingen byde på af muligheder for danske udstyrs- og teknologileverandører
v/Terje Engø, journalist Kystmagasinet

Den norske fiskeindustri er vigtig for landets økonomi, og både fiskeri- og akvakulturindustrien er stor. Fiskeforarbejdning- og procesindustrien er tilknyttet sektorerne, og Terje vil give status og overblik over fiskeprocesindustrien i Norge. Terje vil fortælle om udviklingen inden for fiskeprocesindustrien fremadrettet, og fortælle om hvilke muligheder og udfordringer det kan skabe for danske udstyrs- og teknologileverandører.
_____

HKScan Denmark – fokus på effektivisering             
v/Rasmus Erkstrøm, Operations Develoment Manager, HKScan

HKScan er en førende slagteri- og fødevarevirksomhed i Norden, der producerer, markedsfører og sælger svine-, okse-, kyllinge- og lammeprodukter, forarbejdede varer samt færdigretter under stærke mærkevarer produceret med høj kvalitet og ansvarlighed.

HKScan Danmark slagter, forædler og sælger kyllingekød under mærket Rose via to fabrikker i Danmark; Vinderup og Skovsgaard. Operation Development Manager Rasmus Erkstrøm vil give et indblik i HKScans produktions-setup, strategi for effektivisering og hvordan capex håndteres i koncernen.

Rasmus vil samtidig fortælle hvilke kriterier de bruger for udvælgelse af underleverandører til deres produktionsfaciliteter og efterfølgende samarbejde.
_____

Kaffepause
_____

Gruppediskussion – Hvad sker der i vores virksomhed lige nu?                 
Diskussion i mindre grupper om udfordringer, markedsfokus eller andet der rører sig ude i virksomhederne. Opnå mulig sparring og erfaringsdeling i grupperne 
_____

Rabobank: et globalt udsyn på "animal proteins" med fokus på svine- og oksekød. Forventninger til industrien i fremtiden herunder nøglemarkeder og “drivers” for industrien. 
v/Éva Gocsik, Associate Analyst Animal Protein - RaboResearch Food & Agribusiness, RaboBank, Holland

Éva Gocsik vil dele ud af sine indsigter fra nøglemarkeder indenfor særligt svine- og oksekød og sekundært kylling og seafood, hvor Eva vil komme ind på udviklingen i industrierne globalt og de “drivers”, begrænsninger og muligheder, der kan påvirke fremtiden for industrien globalt. 

Oplægget vil være på engelsk.
_____

Kort nyt fra Food Tech- og Fish Tech-netværkene og Danish Export Association
_____

15:45-16:00 Opsamling og tak for i dag

 

Ændringer i programmet kan forekomme

Sign up

Fakta

Pris

795 kr. pr. person + moms for medlemmer af Danish Export - Food Tech eller Fish Tech

1.590 kr. pr. person + moms for ikke-medlemmer af Danish Export - Food Tech eller Fish Tech


Ved afbud til medlemsmøde betales arrangementsprisen efter følgende regler:

- ved afbud mere end 14 dage før afholdelse er afbud vederlagsfrit.
- ved afbud mellem 14 og 7 dage før afholdelse, betales 50% af arrangementsprisen.
- ved afbud senere end 7 dage før afholdelse, betales hele arrangementsprisen.

Generelle forretningsbetingelser for Eksportforeningen - dansk

General terms of business for the Danish Export Association - english

 

Sted

DSI Freezing Solutions, Vejle & Vejle Golfklub

Ledige pladser

Der er 9 ledige pladser