Aktivitet

12.12.2019-12.12.2019

IF - USE Water - Status-møde og forberedelse af tekniske workshops i Kina

USE Water Kina har nu været igang i et års tid, og vi har gennemført en række aktiviteter. Dette og vores planer for den kommende tid vil vi gerne drøfte med jer på et julemøde.  

Hvornår: 12. december 2019 kl. 930-12.30
Hvor: Vandcenter Syd, Skt. Jørgens Gade 213, 5000 Odense C.

På mødet vil vi præsentere Lixia, som vi netop har ansat i Silkeborg.

Lixia kommer fra Shanghai, hvor hun i en årrække har arbejdet som Marketingchef for AVK Kina. Lixia flyttede til Danmark for 2 år siden, og har for nylig afsluttet en E-MBA på CBS. Lixia skal fremover lave konsulentopgaver, samt være medvirkende til at vi lykkes med vores projekt.

Hvis du vil diskutere dine produkter og planer for Kina med Lixia, er det muligt at sætte et møde op efter fællesmødet. Bare giv besked på forhånd.

Status
Derudover vil vi fortælle om de udarbejdede kunderapporter, og det succesfulde Roadshow i september, hvor vi også afholdt to medlemsmøder for at planlægge fremtidige aktiviteter. Ønsket fra medlemmerne var at komme i dybden med udvalgte kunder, og have VCS til at afholde tekniske workshops om de danske løsninger.
 
Partnerskaber og tekniske workshops
Derfor skal vi på workshoppen tale om, hvordan vi får etableret partnerskaber med udvalgte kinesiske virksomheder, så vi kan sikre at vi kan afsætte konkrete produkter og løsninger. Sammen med medlemmerne er vi i gang med at udarbejde liste over potentielle kunder/partnere. Derfor sender vi i løbet af de næste par dage et spørgeskema til jer medlemmer, så vi kan jeres input til listen over potentielle kunder.
 
Vi skal diskutere kriterier for udvælgelse, så vi kan afholde møder med de potentielle partnere i januar og februar, og derefter lave de første workshops i marts måned. Vi arbejder på at få lavet samarbejdsaftaler med 1-3 relevante kinesiske partnere. Den helt store målsætning er at kunne komme så tæt på en eller flere partnere, så vi kan nå frem til at få lavet renoverede demo-sites til markedsføring inden projektets afslutning. Derudover skal vi selvfølgelig finde distributører og arbejde på anden vis for andre af medlemmerne.
 
Vi vil også præsentere aktivitetsliste for det kommende år.
 
Mødet er gratis og vi håber at se mange af jer. 

Tilmeld dig her

Fakta

Sted

Odense

Tidspunkt

9:30 - 12:30

Ledige pladser

Der er 8 ledige pladser

Denne aktivitet har fundet sted.