Back to list

Activity

Fremstød
08.01.2020-10.01.2020

IndusFood-Tech 2020


Deltag på IndusFood-Tech messen for udstyr og ingredienser til den indiske fødevareindustri og tag del i udviklingen af det nye Indien

Danish Export - Food Tech, Dansk Industri og Food Nation inviterer dig og din virksomhed til at deltage i den danske fællesstand på messen IndusFood-Tech & Chem i Indien. Messen arrangeres i samarbejde med Trade Promotion Council of India (TPCI) og det indiske handelsministerium. 

OM MESSEN
IndusFood-Tech & Chem holdes for tredje gang og er allerede en af de førende food-processing messer i Indien. Den dækker proces-  og ingrediensområdet.

IndusFood-Tech & Chem er koblet til Indus Food, der er en eksportmesse for ca. 500 indiske fødevarevirksomheder, som  udstiller deres produkter for udenlandske indkøbere. Samtidig inviteres udenlandske leverandører af procesudstyr, pakkeudstyr, køleudstyr, ingredienser mv. til at udstille i et separat område: India Food Tech og Indus Food Chem. På denne måde er der tre messer i én.
DI har holdt møde med TPCI, der tilbyder at lave en pre-screening af de danske virksomheder som basis for matchmaking med indiske fødevarevirksomheder. Dermed styrkes grundlaget for at etablere kommercielle relationer.

Du kan læse mere om IndusFood-Tech & Chem her:

HVORFOR DELTAGE PÅ MESSEN?
IndusFood Tech & Chem er din mulighed for at møde professionelle indkøbere fra den  indiske fødevareindustri på et marked i meget kraftig vækst.

Deltagelse på den danske fællesstand fremhæver dine kompetencer og produkter, og er en overskuelig måde at prøve kræfter med et kæmpe marked og en omkostningseffektiv måde at møde nye kunder på. Det er samtidig en enestående mulighed for at netværke og videndele med kollegaer  med samme interesser i det indiske marked.

HVEM BØR DELTAGE PÅ MESSEN?
Messen henvender sig proces- og ingrediensindustrien bredt:

· Food & Beverage Process Technology
· Bakery and chocolate equipment
· Filling and Packaging Technology
· Automation Process
· Operations Technology
· Refrigeration & Air-conditioning Technology
· Grain handling and milling systems
· Conveying & Logistics
· Safety & Quality Management
· Components & Consumables
· Fats and oils, flavours, colours
· Emulsifiers, stabilizers 
· Enzymes nutrients, proteins, sweeteners
 

DET TILBYDER VI

  • 9 m2 stand på den danske pavillon på IndusFood Tech & Chem
  • B2B-møder på baggrund af matchmaking med potentielle købere
  • Nøglefærdig stand udstyret med møbler,  lys, grafik og fælles lagerrum
  • Håndtering af udstillingsmaterialer, udstillerkatalog mv.
  • Fællesarrangement med DI’s kontor i Indien og handelschefen på den danske ambassade i Delhi
  • Forberedelsesmøde forud for udstillingen

DET INDISKE MARKED
Indien har verdens andenstørste befolkning med sine 1,3 milliarder indbyggere, mens landets økonomi er den sjettestørste i verden.

Indien er inde i en progressiv udvikling drevet af økonomiske og politiske reformer, som moderniserer og reformerer landet. Det gælder i høj grad også fødevareindustrien, der er  nøglen i moderniseringen af hele fødevareforsyningen. Ligeledes gør Indiens imponerende vækstrater og voksende middelklasse landet til et af de mest attraktive vækstmarkeder. 

Den indiske fødevaresektors store potentiale kan blive forløst gennem forøget produktivitet og effektivitet. Store investeringsprogrammer sætter særligt fokus og efterspørgsel på  bæredygtige løsninger inden for proces, kølekæder og logistik, hvor dansk teknologi, viden og produkter står stærkt.

 

Kontakt os hvis du er interesseret i at deltage

Facts

Price

Pris: 21.500 kr. + moms

Prisen inkluderer en nøglefærdig stand på 9 M2

 

Location

New Delhi

This activity has been held.