Aktivitet


Vil du gerne bruge din LinkedIn profil mere aktivt i dit salgsarbejde? Deltag i kursus og få konkrete værktøjer til at booste din indsats og gøre din profil knivskarp, så du tiltrækker de rigtige kunder.

Opfølgende kursus til webinaret:Lær at sælge smart med LinkedIn og slip for kold canvas.

På kurset veksler vi mellem undervisning, refleksion og praktiske øvelser. Tag din computer med, så du kan arbejde med din egen LinkedIn profil og teste forskellige teknikker af – fx hvordan du kommer i dialog med potentielle kunder. 

Hvad får du med hjem?

  • En optimeret LinkedIn profil, så du gør et bedre førstehåndsindtryk.
  • Kendskab til de forskellige værktøjer på LinkedIn – fx avanceret søgning til at identificere nye leads.
  • Hvordan du går fra kontakt til 1:1 dialog.
  • Forskellige netværksstrategier, du kan tage i brug.
  • Inspiration til, hvordan du skal agere på LinkedIn, så du skaber værdi for potentielle kunder.
  • Idéer til, hvilken type indhold du kan dele på LinkedIn, og hvordan din marketingkollega kan understøtte dig her. 

Din LinkedIn profil er i fokus

Under kurset får du personlig feedback på din LinkedIn profil af Dorte Møller Madsen, som giver dig konkrete anbefalinger til, hvad du kan arbejde videre med. 

Opfølgende webinar

Når først du kommer i gang med at optimere din LinkedIn profil og bruge de forskellige værktøjer, vil der ofte opstå en række spørgsmål og udfordringer. Dem kan du få svar på den 12. oktober kl.10, hvor vi følger op med et lukket webinar for seminardeltagerne.

Du har mulighed for at sende dine spørgsmål og dilemmaer på forhånd, hvis du ønsker at være anonym. Så vil Dorte tage dem op i løbet af webinaret. Du har selvfølgelig også mulighed for at skrive spørgsmål i chatten under webinaret. 

Kurset er for dig, der arbejder med B2B-eksportsalg

Du arbejder med eksportsalg og har et vist kendskab til LinkedIn. Du har som minimum en LinkedInprofil med basisoplysningerne sat op og vil gerne vide, hvordan den kan tilføre dit salgsarbejde mere værdi. 

Oplægsholder

Dorte Møller Madsen driver foredrags- og konsulentvirksomheden STORMVIND og har undervist i LinkedIn siden 2008. Hun er anerkendt som ekspert i Social Selling, der er en kombination af personlig branding, netværksdannelse og relationssalg, og hvor LinkedIn er en vigtig ingrediens.

Dortes vartegn er hendes smittende passion og energi, og hun serverer sine budskaber i øjenhøjde, der giver deltagerne lyst til at sætte i gang.

Du finder selvfølgelig Dorte på LinkedIn.

Dorte Møller Madsens tilgang til LinkedIn var en ahaoplevelse for flere af mine sælgerkollegaer hos IWT GSE. Det gik nemlig op for dem, at LinkedIn er et rigtig stærkt salgsværktøj, hvis de bruger det rigtigt. Når der kommer én udefra, bliver tingene sat lidt i perspektiv, og det har hjulpet mig med at overbevise de sidste kollegaer, som stadig var forbeholdne overfor LinkedIn.”

- Helle Krogh Petersen, Global Marketing Manager hos ITW GSE om webinaret ”Lær at sælge smart med LinkedIn og slip for kold canvas”. 

Praktiske oplysninger

Før kurset modtager du et par spørgsmål, som du gerne må forberede til kurset. Forberedelsen tager ca. ½ time. Du skal medbringe en computer, som kan logge på trådløst internet og har den nyeste version af Chrome, Firefox eller Internet Explorer installeret. For at der er god tid til sparring og individuel feedback, har vi valgt at begrænse deltagerantallet til 20 personer. 

Program

Kl. 09.30: Registrering og kaffe

Kl. 09.45: Introduktion til emnet: Social Selling – Hvorfor, Hvad og Hvordan sælger du smart med LinkedIn? Netværksstrategier – hvilken passer bedst til dig?
Introduktion til arbejdet med din egen profil og hvordan du optimerer den i forhold til salg.

Kl. 10.45: Kaffepause

Kl. 11: Hvordan kan du skabe øget kendskab, tilknytning og tillid til din målgruppe? Du arbejder med din egen profil. Har sparring med de andre deltagere og får feedback fra Dorte. Vi indleder snakken om indhold / content og hvordan det kan bruges i Social Selling.             

Kl. 12.00: Frokost

Kl. 12.45: Gå fra ukendte og kolde leadlister til lister der virker! Vi arbejder med avanceret søgning og hvordan du kan finde relevante personer, hos de virksomheder og brancher du arbejder med. Du lærer at spotte online kontaktsignaler – hvem skal du række ud efter, hvornår og hvordan? Sådan kan du gå fra at være kontakt på LinkedIn til at skabe møder.

Kl. 14.00: Kaffepause

Kl. 14.20: Værdiskabende aktiviteter på LinkedIn. Hvordan kan du være aktiv på LinkedIn, så det skaber værdi? Vi kigger på dine kunders købsproces og taler om, hvad der kan være værdifuldt indhold. Tips til at begå dig og turde være (mere) aktiv på LinkedIn.

Kl. 15.30: Afslutning og networking

 

TILMELDING 

Fakta

Pris

Deltagelsesgebyr:

1.980 kr ekskl. moms pr person for medlemmer af Eksportforeningen

3.960 kr. ekskl. moms pr person for andre

 

Sted

Eksportforeningen, Eksportens Hus, Lysbrohøjen 24, 8600 Silkeborg

Tidspunkt

9.30 - 15.30

Ledige pladser

Der er ikke flere ledige pladser

Denne aktivitet har fundet sted.