Back to list

Activity

Fremstød
05.03.2018-08.03.2018

Olie- & Gasdelegation til Stavanger - marts 2018


Vil du øge dit salg i Norge? Tag med på delegation til markedet, hvor du har mulighed for at pleje eksisterende kontakter samt møde nye potentielle kunder.

Den norske olie- og gasbranche er så småt på vej frem efter oliepriskrisen, som har præget det internationale marked siden 2014. Det betyder, at selv om break-even prisen per tønde stadig er lav, er felter som Johan Sverdrup lønsomme at holde i drift.

Omkostninger skæres ned

En af de største udfordringer for de norske operatører er at holde omkostninger nede. Derfor søger kunderne på markedet løsninger, der effektiviserer eksisterende processer samt reducerer fx downtime, vedligehold, energi og tidsforbrug. Det kan danske virksomheder levere, og det betyder, at Norge fortsat er et spændende eksportmarked inden for olie- og gassektoren.

Præsentér dine løsninger

På denne delegationstur møder du blandt andet beslutningstagere fra ledende aktører på det norske marked, og du får mulighed for at præsentere dine løsninger og produkter.

Deltag i delegationen og få mulighed for at:

  • Møde nye potentielle kunder
  • Møde beslutningstagere hos nye og eksisterende kunder
  • Pleje eksisterende kontakter og kunder
  • Øge din synlighed på markedet som del af en delegation med det officielle Danmark

Programforslag

Dag 1: Besøg hos olieselskaber, som har licens til at operere, drifte eller udvikle felter. Det kan være selskaber som Total E&P Norge, Lundin, Repsol, Point Resources, ENI Norge, etc.

Dag 2 og 3: Up- og downstream aktører som drilling og EPC selskaber. Det kan være virksomheder som Transocean, Aker Solutions, Gulfman Norway, Teekay Shuttle Tankers, Apply Sørcho, Altus Intervention, Aibel, etc.

Delegationen tilrettelægges efter deltagernes ønsker og behov. Aktører som har projekter og aktivitet, der er relevant for delegationen, vil blive prioriteret.

Kontaktoplysninger

Danish Oil & Gas Technology Group arrangerer delegationen i samarbejde med Eksportrådet i Oslo.

Kontakt ved Eksportforeningen
Dennis Kristensen
Head of Danish Oil & Gas Technology Group
T: +45 60 20 85 79
E: dennis.kristensen@dk-export.dk

Kontakt ved Danmarks ambassade i Oslo
Axel Christian Klafstad
Eksportrådgiver
T: +47 92 808 510
E: axekla@um.dk

Facts

Price

  • 13.500,- DKK

Prisen er baseret på min. 10 deltagende virksomheder. Den informerede pris er betinget af, at din virksomhed er berettiget til tilskud i henhold til Eksportråders regler.

Hotel, måltider og transport til Norge er ikke inkluderet i prisen.

Generelle forretningsbetingelser for Eksportforeningen

Location

Stavanger, Norge

Participating companies

There are 7 participating companies.
Participating companies

Sign up