Back to list

Activity

Fremstød
27.11.2018-29.11.2018

OSEA 2018


Er du klar, når Singapores olie- og gasindustri igen boomer? Som udstiller på Danish Oil & Gas Technology Groups fællesstand på OSEA 2018 får du mulighed for at møde Asiens og verdens vigtigste spillere inden for offshore olie og gas.

Singapore er historisk set et samlingspunkt for olie- og gasindustrien, og med olieprisen i et stabilt og fornuftigt leje, stiger interessen for branchen ingen i Singapore. Vil du sælge dine løsninger og produkter til markedet, er det nu, du skal markedsføre din virksomheds kompetencer.

Global olie- og gasspiller

Singapore er en topspiller på det globale marked inden for olie- og gas boreenheder (rig, FPSO mv.) samt offshore støttefartøjer. Landet har et fuldt spektrum af produkter og egne designs, og samtidig er Singapore en nichespiller inden for konstruktion af specialdesignede og specialiserede fartøjer.

Tidligere har markedet haft op mod 70 procent af alle nybygningsordrer fra verdens olie- og gasmarkeder, herunder Brasilien. Det betyder, at Singapore fortsat vil være en vigtig spiller på markedet, nu hvor aktiviteten forventes at stige igen.

Uudforskede felter og voksende behov

Ifølge United States Geological Survey (USGS) 2012 er der stadig 48 BBO (billion barrels of oil) og 738 TCFG (trillion cubic feet of gas), der ikke er udforsket i området omkring Singapore. Blandt andet derfor øges efterspørgselen på mere sofistikerede løsninger, teknologier og infrastruktur inden for olie- og gas i regionen samt en forventning om øgede investeringer mange år fremover.

Samtidig er der en stærk økonomisk vækst og et voksende befolkningstal i Asien, der skaber en endnu større efterspørgsel efter olie og gas.

Efterspørgsel på kvalitetsprodukter og innovative løsninger

Der er en øget efterspørgsel på kvalitetsprodukter og innovative løsninger, der kan skabe værdi for kunderne. Med udsigt til et olieprisniveau omkring USD 60 er der fokus på omkostningsoptimering. Danmark er kendt for at levere netop kvalitet og innovation. Samlet set er Danish Oil & Gas Technology en interessant gruppe af leverandører som tiltrækker mange kunder.

Bliv en del af en fælles dansk front og stå stærkere

Som udstiller på Danish Oil & Gas Technology Groups fællesstand på OSEA 2018 får du mulighed for at møde nye og gamle kunder. Samtidig bliver du del af et fælles dansk brand, og det betyder, at du står stærkere over for kunder og samarbejdspartnere.

Udstillingen vil være et godt sted at introducere de danske offshore olie- og gasvirksomheder i en samlet klynge, da dette vil give en mere effektiv slagkraft på det internationale eksportmarked. OSEA er et enestående sted at vise asiatiske indkøbere, at de danske virksomheder har kompetencer, produkter og et højt kvalitetsniveau til olie- og gasbranchen.

Du skal udstille på OSEA med Danish Oil & Gas Technology, fordi du:

  • Bliver synlig på de asiatiske markeder
  • Får en effektiv og flot eksponering med central placering
  • Udvider og vedligeholder dit netværk
  • Kan dele viden og kontakter med andre danske virksomheder
  • Bliver en del af et stort, stærkt netværk, der kan åbne døre til nye brancherelationer
  • Kan fokusere på nye leads – vi tager os af alt det praktiske

Udstil på fællesstanden med Danish Oil & Gas Technology Group og få:

  • Catering og service på standen for dig og dine gæster
  • Opbygning og nedtagning af stand inkl. bord, stole, brochureholder, tæppe, elektricitet, lys og rengøring
  • Mulighed for at booke værelser på hotel med central beliggenhed sammen med de andre udstillere på fællesstanden
  • Mulighed for at deltage i netværksarrangementer. Blandt andet hos den danske ambassadør, hvor du får mulighed for at skabe kontakt til beslutningstagere på højt niveau

Facts OSEA

OSEA har eksisteret siden 1976. Det er regionens største internationale industrievent, og i 2016 tiltrak messen 1.426 udstillere fra 45 lande.

På OSEA 2018 vil der være et stort opbud af internationale indkøbere fra Singapore og resten af Asien, Oceanien med flere. Antallet af både udstillere og besøgende forventes at stige i 2018.

Det er tredje gang Danish Oil & Gas Technology Group arrangerer en dansk fællesstand på OSEA. 

Facts

Price

Standarealer fra 6 m² til 4.650 DKK/m² + koordineringsgebyr.

Planche på fællesarealet inkl. print og koordineringsgebyr DKK 18.850

Koordineringsgebyr = 4.900 DKK for medlemmer og 9.800 DKK for andre

Prisen er ekskl. moms, rejse- og ophold omkostninger.

*Prisen er baseret på tilskud fra Eksportrådet samt en forudsætning om, at den enkelte udstiller er berettiget til at være omfattet heraf iht Eksportrådets regler.

Location

Singapore

Sign up