Aktivitet


Ønsker du en bedre forståelse for forretningskulturen i USA og at undgå de typiske faldgruber - og dermed få større succes med dine aktiviteter i USA?

På tre webinarer vil Charlotte Nytoft dele sin erfaring fra 10 år på markedet. Vi kommer omkring en række af de faktorer, der er essentielle for at forstå at navigere på markedet med det rigtige mindset og agere kompetent i dialogen med kunder, partnere, service providers og øvrige stakeholders/kontakter i USA, så risikoen for at blive løbet over ende reduceres og der opnås en hurtigere 'time to market'.

Charlotte har samlet de vigtigste key-learnings under tre overskrifter:

  • Kundefokuseret forretningsudvikling
  • Få succes gennem det rigtige setup - herunder etablering af datterselskab i USA
  • Forstå amerikansk forretningskultur og reducer "time to market"

Webinar #1: Kundefokuseret forretningsudvikling - afholdt

Webinar #2: Få succes gennem det rigtige setup - afholdt 

Webinar #3: Forstå amerikansk forretningskultur - 13. sep. kl. 10-11

For at opnå succes på det amerikanske marked er det essentielt for virksomheden, at adoptere det rigtige mindset samt få en forståelse (og respekt) for den meget anderledes forretningskultur, der er dominerende i USA – og som den danske virksomhed nu er en del af. Og USA snyder os. Vi synes, vi kender amerikanerne. De er imødekomne, vi forstår sproget, vi rejser uden problemer på kontinentet. Så hvad er problemet?

Hvordan bliver vi bedre til at forstå, hvad amerikanerne siger - mellem linjerne?

I dette webinar får du tips til at:

  • Møde USA på en kulturel intelligent måde, og dermed har du en langt større chance for at blive succesfuld. Hvis vi forstår, hvad amerikanerne synes er svært ved vores måde at anskue tingene på, så kan vi bedre tackle de kulturelle udfordringer, som vi uundgåeligt møder i USA

Oplægsholder: Charlotte Nytoft

Charlotte Nytoft har mere end 25 års erfaring med international forretningsudvikling, og har siden 2007 arbejdet med danske virksomheder, som ønsker at få fodfæste på det amerikanske marked. Hun hjælper ledelsen tilvejebringe markedsviden, som gør, at de kan træffe en kvalificeret beslutning om det næste skridt i forhold til markedet. Efter 10 år i USA er Charlotte tilbage i Danmark og har etableret konsulentvirksomheden CNR-Consulting, hvor hun fortsat arbejder med danske virksomheder, der ønsker at stå stærkt på det amerikanske marked. Du kan læse mere om Charlotte her

Om webinarer:

Det eneste, du skal bruge for at deltage, er:

  • En computer, en tablet eller en smartphone
  • Høretelefoner er en fordel, så bliver lyden bedre
  • Inden webinaret modtager du et link til websitet, hvor undervisningen foregår
  • Bruger du tablet eller smartphone, skal du downloade click meeting-appen i Appstore inden kurset, så du er klar

TILMELDING

Fakta

Pris

Gratis for medlemmer af Danish Export Association.

500kr. for ikke-medlemmer pr. webinar

Sted

Online kl. 10.00-11.00

Ledige pladser

Der er 5 ledige pladser

Denne aktivitet har fundet sted.