Aktivitet


Hvad skal der til for at få succes som eksportsælger i fremtiden?

Verden er under kraftig forandring. Digitalisering, globalisering og andre megatrends påvirker den internationale samhandel og således også den måde danske virksomheder skal arbejde med eksportsalg fremover. Det er ikke længere nok bare at vide noget om sine produkter og tale nogenlunde fejlfrit tysk eller engelsk.

Men hvad skal der så til for at få succes som eksportsælger i fremtiden ?

Jens Lassen giver i dette webinar nogle bud med udgangspunkt i hans bog ”Eksportsalg” samt mere end 25 års praktisk erfaring med eksportsalg såvel som 5 års erfaring med undervisning indenfor forskellige afsætningsrelaterede fag.

Underviser

Jens Lassen er Eksamineret Eksportør og MBA i International Business. Han har 25 års erfaring med eksport på både praktisk og strategisk niveau og driver i dag virksomheden Ekspansion ApS, som rådgiver danske virksomheder om eksport og udnyttelse af det internationale vækstpotentiale. Han er også underviser på Eksportforeningens efteruddannelse til Eksportsælger, som udbydes i samarbejde med IBA i Kolding. Det næste hold starter den 15. august 2019, se det her.

Webinar

Webinar er en sammentrækning af ordene "web based seminar", og det gør det muligt for dig at deltage i et interaktivt online foredrag, mens du sidder derhjemme eller på kontoret. Det eneste, du skal bruge, er:

  • En computer, en tablet eller en smartphone.
  • Høretelefoner er en fordel, så bliver lyden bedre.
  • Inden webinaret modtager du et link til websitet, hvor undervisningen foregår.
  • Når du har klikket dig ind på linket, indtaster du blot dit navn og trykker på enter.
  • Bruger du tablet eller smartphone, deltager du gennem clickmeeting app'en. Download den i Appstore inden kurset, så er du klar.
  • Skærmen vil være delt i felter. Et med underviseren, et med præsentationen og et med chat.

Tilmelding

Fakta

Pris

Gratis for medlemmer af Eksportforeningen.

500 kr. ekskl. moms pr person for andre.

Sted

Online

Tidspunkt

10.00 - 11.00

Ledige pladser

Der er 10 ledige pladser

Denne aktivitet har fundet sted.