Aktivitet


Hvad skal der til for at komme i gang med eksport på den rigtige måde? Eller udnytte markedernes potentiale bedre, hvis du allerede er i gang?

I Danmark har vi mange succesfulde eksportvirksomheder. Men det er stadig kun et fåtal af de danske virksomheder, som for alvor har knækket koden, når det gælder opskriften på eksportsucces.

Derfor er den danske eksport koncentreret på relativ få virksomheder – og der er stadig en meget lang række af virksomheder, som har langt større eksportpotentiale, end de måske selv er klar over. Men for at komme rigtig i gang med eksport, eller udnytte markedernes potentiale bedre, kræves specifik viden og konkrete værktøjer, som kan omsætte denne viden til resultater.

Eksportsælgeruddannelsen kan give dig opskriften på eksportsucces

Og det er lige præcis, hvad Eksportsælgeruddannelsen - som udbydes i et samarbejde mellem IBA, Kolding, og Danish Export Association - tilbyder. Uddannelsen foregår over 8 undervisningsdage, spredt ud over ca. 2 måneder. Den er fleksibel og tilrettelagt således, at man sagtens kan være med, selv om man har rejsedage undervejs. Der er nemlig både opsamlingswebinarer og digitale læringsplatforme inkluderet.

Uddannelsen kommer rundt om en række begreber og værktøjer, som sætter deltagerne i stand til at skabe endnu bedre resultater med deres eksportsalg, og sluttes af med en frivillig kompetencegivende eksamen.   

Og heldigvis er der masser af gode råd at hente fra de danske virksomheder, som har allerstørste succes med eksport, således at uddannelsen bliver lige præcis den rette blanding mellem teori og praksis.

Mange spørgsmål skal besvares, inden du kan træffe beslutningen om at tilmelde dig en efteruddannelse på 8 dage:

  • Hvordan foregår uddannelsen i praksis?
  • Hvilke konkrete emner kommer jeg igennem? 
  • Kan jeg bruge indholdet i mit arbejde?
  • Hvad siger tidligere deltagere?

Få svar på webinar

På dette webinar vil vi fortælle lidt mere om uddannelsens indhold, introducere undervisere såvel som indlægsholdere og fortælle om uddannelsens opbygning samt tilskudsmuligheder. Og så vil der selvfølgelig være rig mulighed for at besvare konkrete spørgsmål. Så tilmeld dig og få klare svar, hvis du går og overvejer, om uddannelsen er noget for dig.

Eksportsælgeruddannelsen starter d. 13. august i Kolding. 

Læs mere om uddannelsen HER

TILMELDING

Fakta

Pris

Gratis

Sted

Online

Tidspunkt

09.00 - 09.45

Ledige pladser

Der er 49 ledige pladser