Aktivitet

16.12.2019

Webinar: Live fra ambassaden i London - politisk Brexit-briefing efter valget #3


Er du en af dem, der venter spændt på at finde ud af, hvad Brexit kommer til at betyde for din virksomhed? Og vil du gerne vide, hvordan du garderer din virksomhed på den bedste måde?

Deltag i dette webinar og få en status på Brexit live fra ambassaden i London.

Efter webinaret har du fået viden om: 

  • Aktuelle status på Brexit og den politiske udvikling. 
  • Viden om Brexit betydning for dansk eksport. 

Uanset hvad Brexit processen ender med, er der masser af forhold du skal tage højde for allerede i dag. Det er vigtigt at undersøge, hvordan Brexit kan påvirke din virksomhed og planlægge, hvordan I bedst muligt håndterer de mulige konsekvenser.

Baggrund for webinaret

Torsdag d. 12. december vil Storbritannien opleve det mest afgørende parlamentsvalg i nyere tid. Boris Johnson og Jeremy Corbyn vil kæmpe for premierminister posten og det har store konsekvenser for Storbritanniens fremtid, ikke mindst i lyset af Brexit. Corbyn lægger op til at genforhandle aftalen med EU og udskrive endnu en folkeafstemning om Brexit, mens Boris Johnson vil forsøge at få Storbritannien ud af EU inden den aftalte deadline d. 31. januar 2020, hvorefter forhandlingerne om det fremtidige forhold mellem EU og Storbritannien kan gå i gang. Der er meget på spil, også for Danmark og vores samhandel med vores fjerde største eksportmarked. 

Program 

kl. 11.00 Velkomst og introduktion

v/Sofie Lyder Andersen, Head of Academy, Danish Export Association og Mette Diego-Roll, Head of Trade, ved den Danske Ambassade i London 

kl. 11.05 Politisk Brexit-briefing: En analyse af de centrale politiske problemstillinger i forbindelse med Brexit og perspektiverne efter parlamentsvalget d. 12. december

v/Allan Stagaard Toft, Ambassaderåd, europapolitik og britisk økonomi, ved den Danske Ambassade i London

kl. 11.30 Perspektiver på de danske forberedelser i et 'no-deal'-scenarie: Regeringens forberedelser med henblik på at begrænse disruption for det danske erhvervsliv 

v/Niels Heltberg, Leder af Udenrigsministeriets Brexit-Sekretariat

Kl. 11.50 Dialog mellem de to eksperter 'hvor står vi nu?' og Q&A 

kl. 12.00 Tak for i dag

*Vi forbeholder os ret til ændringer i programmet.

Projektpartnere 

Danish Export Association har sammen med The Trade Council under Udenrigsministeriet indgået et samarbejde om en række webinarer, der har til formål at støtte din virksomhed i at takle de udfordringer samt udnytte de muligheder, som Brexit skaber. Ambassaden i London arbejder til dagligt med Brexit for at sikre de bedste rammevilkår for dansk erhvervsliv i UK og støtter danske virksomheders vækst på det britiske marked. 

Ministr The Trade Council Std Rgb Dk (1)

Webinaret er en del Erhvervshusenes brexitprogram

Brexitprogrammet giver mulighed for at få et skræddersyet rådgivningsforløb med udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov, så din virksomhed kan blive klar til at tackle de mulige konsekvenser for samhandel med Storbritannien.

Hvad får du via erhvervshusenes brexitprogram?

Du kan få 50 procent refunderet af op til 75.000 kr. til rådgivning tilpasset din virksomhed. Programmet er et tilbud til alle danske virksomheder med max. 100 ansatte, der handler med Storbritannien. Danish Export Association er sammen med erhvervshusene partner på dette program. Du er derfor velkommen til at kontakte Halldor Halldorsson halldor.halldorsson@dk-export.dk, hvis du vil vide mere eller læs mere HER.

Erhvervshus Sydjylland leder projektet i samarbejde med Erhvervshus Fyn, Erhvervshus Midtjylland, Erhvervshus Hovedstaden og Erhvervshus Sjælland samt Enterprise Europe Network og Danish Export Association. Programmet løber i perioden 2019-2021 og er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

EH Og DEB Merged 280 190

Om webinarer:

Det eneste, du skal bruge for at deltage, er:

  • En computer, en tablet eller en smartphone
  • Høretelefoner er en fordel, så bliver lyden bedre
  • Inden webinaret modtager du et link til websitet, hvor undervisningen foregår
  • Bruger du tablet eller smartphone, skal du downloade click meeting-appen i Appstore inden kurset, så du er klar.

TLMELDING

Fakta

Pris

Gratis for alle

Tidspunkt

11.00 - 12.00

Ledige pladser

Der er 50 ledige pladser