Aktivitet


Bæredygtig udvikling, 17 verdensmål, 169 delmål og 230 indikatorer. Mangler du overblik over, hvordan du kan fokusere indsatsen i arbejdet med verdensmålene?

På dette webinar giver Christian Eriksen, chefkonsulent for NIRAS dig et værktøj til at komme i gang med at arbejde konkret med verdensmålene og øjenåbnende eksempler til inspiration fra andre virksomheders arbejde med målene.

 

Ikke blot en dille

FN’s verdensmål er ikke blot en dille, men en vision og en dagsorden om global bæredygtig udvikling, som kalder på handling fra alle fronter. Denne dagsorden understreger nødvendigheden af ikke kun at tænke miljømæssig bæredygtighed, men også social og økonomisk bæredygtighed skal tænkes ind i måden at drive virksomhed på.

Men hvordan omsætter man 17 verdensmål til operationelle og konkrete handlinger i forretningen? Hvordan skaber arbejdet med verdensmålene værdi for din virksomhed og bliver til nye forretningsmuligheder? Og hvorledes gøres abstrakte verdensmål håndgribelige i din forretning eller i dit projekt?

 

Deltag i webinaret d. 26. april, så bliver du klædt på til at arbejde med verdensmålene og kan prøve dialogværktøjet SDG Capture af på din egen forretning.

 

Efter webinaret har du: 

 • Viden om, hvordan bæredygtig udvikling og FN’s verdensmål kan integreres i konkrete projekter.

 • Indblik i et gratis dialogværktøj, SDG Capture, der kan bruges til at styre og fokusere din virksomheds indsats vedrørende verdensmålene.

 • Indsigt i, hvordan du kan bruge SDG Capture til at skabe bevidsthed om verdensmålene, identificere konkrete indsatsområder og prioritere indsatsen med verdensmål i forbindelse med et projekt eller virksomhedens strategi.

 • Inspiration og håndgribelige eksempler fra virksomheder, der arbejder aktivt med bæredygtig udvikling.

 • Indblik i, hvordan virksomhedens indsats kan operationaliseres og gøres målbar i hele virksomhedens værdikæde.

Webinaret er relevant for dig, der: 

 • Arbejder strategisk med projekter og forretningsudvikling, hvor bæredygtighed skal indtænkes.

 • Sidder som leder og har behov for at kende til verdensmålene, se nye forretningsmuligheder og prioritere indsatser.

 • Ønsker at fremme bæredygtig udvikling i din virksomhed og vil have inspiration til, hvordan denne udvikling kan skabe værdi for din virksomhed og dine kunder.

Oplægsholder

Christian Eriksen er uddannet ingeniør og M.Sc. og arbejder som projektleder og chefkonsulent hos NIRAS, en dansk ejet international rådgiver med hovedkvarter i Allerød, Danmark. Christian har i mere end 10 år arbejdet med bæredygtig udvikling for en bred vifte af aktører. Han rådgiver danske og internationale virksomheder og organisationer i bæredygtig udvikling, arbejder med projekter inden for blandt andet klima, energi, ressourcer og cirkulær økonomi og bistår virksomheder med udvikling af bæredygtighedsstrategier og implementeringen af verdensmålene i deres forretning. 

Om webinarer: 

Gør det muligt for dig at deltage i et interaktivt online foredrag, mens du sidder derhjemme eller på kontoret. 

Det eneste, du skal bruge, er:

 • En computer, en tablet eller en smartphone.
 • Høretelefoner er en fordel, så bliver lyden bedre.
 • Inden webinaret modtager du et link til websitet, hvor undervisningen foregår.
 • Når du har klikket dig ind på linket, indtaster du blot dit navn og trykker på enter.
 • Bruger du tablet eller smartphone, deltager du gennem clickmeeting app'en. Download den i Appstore inden kurset, så er du klar.

Skærmen vil være delt i felter. Et med underviseren, et med præsentationen og et med chat.

 

Tilmelding 

Fakta

Pris

Gratis for medlemmer af Eksportforeningen.
500 kroner for andre.

Sted

Online

Tidspunkt

10.00 - 11.00

Ledige pladser

Der er 22 ledige pladser

Denne aktivitet har fundet sted.