Aktivitet


Få en helt konkret plan for at komme godt ind på et nyt eksportmarked.

Både for den eksportvirksomhed, som står og skal ind på et nyt eksportmarked, og for den virksomhed, som er inde, men ikke er tilfreds med resultaterne, kan en god go to market plan gøre en forskel.

Hvad skal man – helt konkret – have en plan for, for at komme godt ind på en nyt eksportmarked?

Eller hvilke elementer kan man – helt konkret – ændre på, for at få større udbytte af et eksisterende marked ? Det er præcis dette, en god go to market plan skal adressere.

Jens Lassen giver i dette webinar et bud på en simpel, overskuelig og alligevel meget effektiv model for en go to market plan. Det sker med udgangspunkt i hans bog ”Eksportsalg” samt mere end 25 års praktisk erfaring med eksportsalg såvel som 6 års erfaring med undervisning indenfor international afsætning.

 

Underviser

Jens Lassen er Eksamineret Eksportør og MBA i International Business. Han har 25 års erfaring med eksport på både praktisk og strategisk niveau og driver i dag virksomheden Ekspansion ApS, som rådgiver danske virksomheder om eksport og udnyttelse af det internationale vækstpotentiale. Han er også underviser på Eksportforeningens efteruddannelse til Eksportsælger, som udbydes i samarbejde med IBA i Kolding. Det næste hold starter den 15. august 2019, se det her.

Webinar

Webinar er en sammentrækning af ordene "web based seminar", og det gør det muligt for dig at deltage i et interaktivt online foredrag, mens du sidder derhjemme eller på kontoret. Det eneste, du skal bruge, er:

  • En computer, en tablet eller en smartphone.
  • Høretelefoner er en fordel, så bliver lyden bedre.
  • Inden webinaret modtager du et link til websitet, hvor undervisningen foregår.
  • Når du har klikket dig ind på linket, indtaster du blot dit navn og trykker på enter.
  • Bruger du tablet eller smartphone, deltager du gennem clickmeeting app'en. Download den i Appstore inden kurset, så er du klar.
  • Skærmen vil være delt i felter. Et med underviseren, et med præsentationen og et med chat.

Tilmelding

Fakta

Pris

Gratis for medlemmer af Eksportforeningen.

500 kr. ekskl. moms for andre.

Sted

Online

Tidspunkt

10.00 - 10.45

Ledige pladser

Der er 5 ledige pladser

Denne aktivitet har fundet sted.