Bliv medlem

Kom med i kundefokuserede netværk og øg dit eksportsalg

Vil du have hurtigere adgang til kunder, samarbejdspartnere og nye markeder? Som medlem af Eksportforeningen bliver du en del af et netværk, der hjælper dig med at øge din virksomheds eksport.

Du får blandt andet adgang til netværksmøder, erfa-grupper og kurser, hvor du kan dele og få erfaringer og viden fra andre, der arbejder B2B eksportsalg. Du lærer af andre virksomheders succeser og udfordringer, og det betyder, at du får ny viden, som giver dig hurtigere adgang til nye markeder.

Mød dine kunder

Kom helt tæt på kunderne, når du udstiller på internationale messer og besøger eksportmarkeder på delegationsture sammen med andre danske virksomheder. Når du rejser med os, bliver du en del af en fælles dansk front, og det styrker din position på eksportmarkeder.

Tryk på ’bliv medlem’, udfyld formularen, og bliv en del af eksportfællesskabet i dag.

Bliv medlem

 

Hvad koster det? Se prisen på vores kontingenter

Kontakter, der skaber omsætning

Da Benny Thomsen, CEO i Spica Technology, skulle åbne virksomhedens nye kontor i Spanien, fik han kontakt til en relevant samarbejdspartner gennem Eksportforeningens netværk.

Se videoen og hør mere om, hvad Spica Technology får ud af medlemskabet.


Kundefokuserede netværk

Eksportforeningen består af kundespecifikke netværk. Her er fokus kommercielt, og medlemsvirksomhederne deler viden, kontakter og erfaringer, der øger eksporten og gør vejen til nye markeder og kunder hurtigere.

Din virksomhed kan blive medlem af: