Kurser

Efteruddannelser om eksport

Arbejder du med salg, marketing eller indkøb og sourcing? Vil du løfte dine kompetencer til det næste niveau? Gennem Danish Export Association kan du få efteruddannelse, hvor B2B-eksport er i centrum.

Forskning fra Eksportens DNA® viser, at virksomheder som har medarbejdere med relevante uddannelser har mere eksport. Derfor kan det betale sig at investere i din kompetenceudvikling.

Hos Danish Export Association bliver du netop uddannet inden for eksport. Alle vores kurser og uddannelsesforløb har internationalt fokus, så du står stærkere på nye markeder og overfor nye kunder.

For dig, der arbejder med eksportsalg

Eksportforeningen tilbyder en lang række kurser, webinars og uddannelsesforløb, som styrker dig i mødet med nye kunder og markeder. Du kan for eksempel lære, hvordan du skriver gode kontrakter med agenter og distributører, holder den gode salgspræsentation eller hvordan kultur spiller ind, når du holder kundemøder.

Se Eksportforeningens kurser for dig, der arbejder med salg

For dig, der arbejder med B2B-markedsføring

B2B Marketing er et netværk for dig, der sidder som salgs- og marketingansvarlig i en eksportvirksomhed. Her kan du deltage i seminarer, erfa-grupper og webinarer, hvor får du den nyeste viden inden for dit felt, så du kan skabe værdi og resultater for din virksomhed. Ved seminarer og erfa-grupper er der altid afsat tid til networking, så du kan få sparring på dine konkrete udfordringer.

Se alle arrangementer for salgs- og marketingansvarlige

For indkøb og sourcing

Vil du have sparring og ny faglig viden, som du kan bruge til optimere din virksomheds værdikæde? Som del af Eksportforeningens erfa-gruppe for indkøb og sourcing får du ny viden og sparring fra andre virksomheder om strategisk indkøb, sourcing og logistik.

Kom med på det næste erfa-møde

 

Se alle Eksportforeningens kommende kurserFå nyt om arrangementer direkte i din indbakke

Skal vi holde dig opdateret om kurser, seminarer, konferencer og webinarer, der passer til dine arbejdsopgaver? Tilmeld dig nedenfor og få info om nye arrangementer på e-mail.