Hvad siger medlemmerne?

I Bioenergy kan du dele viden, kontakter og erfaringer, der øger eksporten og gør vejen til nye markeder og kunder hurtigere. Læs med og find ud af, hvad medlemmerne får ud af netværket.

Vi deler kontakter i netværket

”På netværksmøder får vi fagligt udbytte om bioenergi og mulighed for at dele erfaringer og kontakter med andre virksomheder i branchen. Vi sælger biogas, så når vi får henvendelser om biomasse, sender vi dem videre til en anden virksomhed i netværket og omvendt.”  

Jørgen Fink, Country Manager, Xergi A/S
 

Vi får adgang til flere nye kunder

”Som lille virksomhed har vi typisk kun en mand afsted på messe. For ham kan det være vanskeligt at få kontaktoplysninger på potentielle kunder, når der kommer flere på en gang. Derfor er det en fordel for os at udstille på en fællesstand, hvor virksomhederne kan hjælpe hinanden. Derudover er det rart, at vi ikke skal tage os af de praktiske hensyn på standen, så vi har mere tid til at pleje vores kunder.”  

Lars Ravn Nielsen, CEO, Gemidan Ecogi A/S.

I videoen fortæller Lars mere om, hvad han og Gemidan Ecogi får ud af medlemskabet i Bioenergy.


Kunder fra nye markeder henvender sig til os

Se videoen med Karsten Hjorth, salgschef hos Lundsby Biogas, og hør, hvordan han blandt andet får henvendelser fra nye markeder, når virksomheden udstiller sammen med Bioenergy. 


Vil du i gang med at skabe nye kontakter? 

Som medlem af Danish Export Association og Bioenergy har du mulighed for deltage i netværksmøder, hvor du kan dele viden og erfaringer med udfordringer inden for eksport.

Vi tager sammen på internationale fagmesser, fact finding-ture og delegationsture på både nær- og fjernmarkeder. Du møder kunderne i samlet flok sammen med andre danske leverandører. Det øger din virksomheds gennemslagskraft, og du står stærkere på de globale markeder.  

LÆS MERE her