Hvad siger medlemmerne?

I Danish Export - FISH TECH møder du virksomheder, der leverer udstyr, løsninger, teknologi og rådgivning til hele værdikæden inden for fiskeri-, forarbejdnings- og opdrætsindustrien. Få indsigt i, hvad medlemmerne får ud af netværket og aktiviteter.

Vi står stærkere sammen med det danske leverandørnetværk

Se videoen med Anders Mønsted, Sales Manager, Johnson Controls Marine og hør, hvad virksomheden får ud af at udstille på danske fællesstande på messer i udlandet.

Vi opnår større synlighed på messer

”Vi udstiller sammen med Danish Export - FISH TECH på messer, fordi det giver os mulighed for at vedligeholde netværket, mens vi får nye kontakter, som vi kan bearbejde, når vi kommer hjem. Når de danske virksomheder står sammen i et afgrænset område, er kunderne ikke i tvivl om, at det er her, de skal gå hen.” 

Erik Nielsen, International Sales Manager - RK BioElements, Dania Plast A/S

Vi får gode relationer på tværs af virksomheder

”Vi holder sammen, når vi er på messer i udlandet, og det giver gode relationer på tværs af de forskellige virksomheder. Martin er samtidig god til at sætte os sammen, fordi han er rigtig godt inde i det, vi laver. Desuden er der et fint informationsflow fra netværket, og hvis vi kommer med et eller andet, så bliver der taget hånd om det.”

Jan Henry Sørensen, Technical Sales & Project Manager, MAN Energy Solutions

Vil du styrke dit salg til den globale fiskeri-, forarbejdnings- og opdrætsindustri?

Som medlem af Danish Export - Fish Tech får du tilbud om deltagelse af aktiviteter i Danmark samt mulighed for deltagelse på fællesstande på udvalgte internationale fagmesser, hvor du møder kunderne i samlet flok med andre danske leverandører. Derudover deler og udveksler medlemmerne viden, kontakter og erfaringer, der gør vejen til nye markeder og kunder hurtigere.

 LÆS MERE HER