Hvad siger medlemmerne?

I Food Tech kan du dele viden, kontakter og erfaringer, der øger eksporten og gør vejen til nye markeder og kunder hurtigere. Læs med og find ud af, hvad medlemmerne får ud af netværket.

Netværket booster vores salg

"Vi har samarbejdet med flere virksomheder, som vi har mødt gennem networking ved for eksempel møder og på messer. De anbefaler os til deres kunder, når vores produkter komplementerer hinanden og omvendt. Er du kendt for godt håndværk, vil andre virksomheder gerne anbefale dig til deres kunder. For os har det ført til salg i blandt andet Sydafrika, Holland og Polen.”

Jens Bramsen, Business Unit Manager, Novadan ApS

Novadan Tilrettet Til Web


Vi lærer af hinandens erfaringer

"Food Tech-netværket giver os som virksomhed en mulighed for at arbejde mere fokuseret med vores markedsindsats og lære af hinandens erfaringer i et marked med stigende konkurrence og dermed samlet styrke den enkelte virksomheds fokus, profil og platform."

Jørgen Ravn, Sales & Marketing Director, NTF Aalborg A/S

NTF Aalborg Tyskland Reduceret


Hvad får du ud af at bruge tid på netværk?

Se videoen og hør, hvordan Søren Rahbek fra Door System, Jan Nymark fra Jorgensen Engineering og Bjarne Büchert fra Admix Europe deler markedsviden og eksporterfaringer med andre leverandører til fødevareindustrien.


Vil du i gang med at skabe nye kontakter? 

Som medlem i Danish Export Association og Food Tech får du eksportfokuserede kurser og netværksmøder samt gennemtestede eksportfremstød i høj kvalitet, så du kan fokusere på dialog med nye kunder og samarbejdspartnere.

I 2019 er medlemmernes tilfredshed med netværket 8,6 på en skala fra et til ti* 

læs mere om dine medlemsfordele

*Medlemstilfredshedsundersøgelsen 2019