Hvad siger medlemmerne?

Hvad siger medlemmerne af Health Tech?

I Health Tech kan du dele viden, kontakter og erfaringer, der øger eksporten og gør vejen til nye markeder og kunder hurtigere. Læs med og find ud af, hvad medlemmerne får ud af netværket.

Vi får viden om kunder

”Vi har deltaget i et markedsbesøg til Sverige, som var arrangeret af Health Tech. Her fik vi åbnet døre til potentielle kunder og viden om disse kunder, som vi kan trække på senere i en eventuel salgsproces. Derudover hørte vi lærerige oplæg om mentalitet og beslutningsprocesser på det svenske marked. Kombinationen af oplæg og muligheden for at tale med de svenske virksomheder gav rigtig god indsigt i markedet.”

Jens Heidemann Sørensen, Project and Sales Engineer, LSS Etikettering A/S


Vi får inspiration fra de andre medlemmer

”Selvom mangfoldigheden blandt medlemmerne i Health Tech er stor, er der mange ligheder i vores eksportproblematikker. På netværksmøderne får jeg inspiration fra de andre medlemmer og nye idéer til vores egen forretning.”

Poul Erik Jensen, Salgs- og Marketingdirektør, VELA

 

Hvad får du ud af at bruge tid på netværk?

Se videoen og hør, hvordan Anders Hamborg-Petersen fra LINAK og Ole de Jong fra MME Nordic deler erfaringer om håndtering af projekter, kunder og underleverandører med andre danske leverandører til pharma-, medico- og hospitalsindustrien. 


Vil du i gang med at skabe nye kontakter? 

Som medlem i Danish Export Association og Health Tech får du eksportfokuserede kurser og netværksmøder samt gennemtestede eksportfremstød i høj kvalitet, så du kan fokusere på dialog med nye kunder og samarbejdspartnere.

LÆS MERE OM DINE MEDLEMSFORDELE