Hvad siger medlemmerne?

I Marine kan du dele viden, kontakter og erfaringer med virksomheder, der leverer rådgivning og udstyr til den globale maritime industri. Læs med og find ud af, hvad medlemmerne får ud af netværket.

Vi står stærkere på messer i udlandet

”Det er en stor fordel for os at udstille på messer sammen med andre danske virksomheder, fordi Danmark har et fantastisk stort navn ude i verden. Det giver benefit for os.” 

 Ketil Vesterlund, CCO, Hoyer A/S

”Marine er gode til at markedsføre de danske virksomheder og organisere den danske fællesstand, så vi får de rigtige kontakter på messer i udlandet.”

Benny Carlsen, Senior Vice President, Global Sales, Viking Life-Saving Equipment A/S

Se videoen nedenfor og hør mere om, hvad Ketil Vesterlund og Benny Carlsen får ud af at tage på Nor-Shipping sammen med Marine:


Vil du skabe nye kontakter i marineindustrien?

Som medlem af Danish Export Association og Marine får du mulighed for at deltage i netværksmøder, hvor fokus erkommercielt og målrettet eksportvirksomheder, der leverer til værfter og ship owners globalt. 

Vi tager sammen på udvalgte internationale fagmesser, hvor du i fælles front med andre danske leverandører møder kunderne, så I sammen står stærkere i den globale konkurrence.  

Læs mere her