Hvad siger medlemmerne?

Hvad siger medlemmerne af Oil & Gas?

I Oil & Gas kan du dele viden, kontakter og erfaringer, der øger eksporten og gør vejen til nye markeder og kunder hurtigere. Læs med og find ud af, hvad medlemmerne får ud af netværket.

Du kan få hjælp med at finde kontakter hos kunder og på nye markeder

"Du får et netværk, som kan hjælpe med kontakter hos kunder og på nye markeder. Hvis vi fx vil starte i Mexico, så er der helt sikkert andre i netværket, som har relationer i markedet og ved, hvordan man opstarter og driver forretning. Og fordi vi kan trække på andres viden og erfaringer, så begår vi færre fejl, og vi undgår at spilde tid og kræfter på initiativer, som ikke giver afkast i sidste ende."

Hans Peter Jørgensen, Senior Vice President Business Development, Semco Maritime

HPJ JPG

 

Vi får åbnet døre på et højere niveau, end vi selv kan gøre

"Vi er med i Oil & Gas, fordi fokus er på salg og markedsføring. På delegationsture kommer vi ud til de rigtige kunder, og vi får åbnet døre på et højere niveau, end vi kan gøre selv. Det betyder, at vores partnere ude på markederne har meget bedre kontakter, som de kan arbejde videre med."

Jens Peter Thomsen, Ocean Team Scandinavia

Jens Peter Thomsen

 

Vil du i gang med at skabe nye kontakter? 

Som medlem i Danish Export Association og Oil & Gas får du eksportfokuserede kurser og netværksmøder samt gennemtestede eksportfremstød i høj kvalitet, så du kan fokusere på dialog med nye kunder og samarbejdspartnere.

LÆS MERE OM DINE MEDLEMSFORDELE