Hvad siger medlemmerne?

I Water kan du dele viden, kontakter og erfaringer, der øger eksporten og gør vejen til nye markeder og kunder hurtigere. Læs med og find ud af, hvad medlemmerne får ud af netværket.

Vi leverer leads til hinanden

”Vi får gode kontakter i andre danske virksomheder gennem netværket. For eksempel har vi fået et samarbejde med en anden dansk virksomhed, som udvikler og sælger et produkt, der passer godt sammen med vores. Det betyder, at vi kan levere leads til hinanden.”

Thorvald Pedersen, Managing Director, Nissen Energi teknik


Blanding af små og store virksomheder giver ny viden

”For os er det positivt, at netværkets møder og eksportfremstød tiltrækker en bred vifte af virksomheder. Som en stor virksomhed lærer vi nemlig om andre indgangsvinkler til markeder og kunder fra de mindre virksomheder. Når jeg rejser med Water, kommer jeg hjem med mere viden om marked og kunder, end hvis jeg selv har været afsted.

Søren Hvilshøj, Global Market Director, Water, Rambøll

 

Vi møder nye kunder og salgskanaler

Se videoen med Morten Miller, Co-founder hos Mycometer, og hør, hvordan han blandt andet møder nye kunder, partnere og salgskanaler, når virksomheden udstiller på danske fællesstande.  


Vil du i gang med at skabe nye kontakter? 

Som medlem i Danish Export Association og Water får du eksportfokuserede kurser og netværksmøder samt gennemtestede eksportfremstød i høj kvalitet, så du kan fokusere på dialog med nye kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere om dine medlemsfordele