Hvad siger medlemmerne?

I Danish Export Associations vindnetværk kan du dele viden og kontakter med virksomheder, der leverer rådgivning, teknologi, systemer og vedligeholdelse til OEM’er og vindmølleproducenter på de globale vindmarkeder.

Vi får større synlighed på messer i udlandet

"På den danske pavillon står vi sammen og kan derfor tiltrække gæster, som vi ellers ikke kunne få til at komme forbi. Blandt de danske udstillere er der snak på standene under messerne, og det er med til at styrke det netværk, vi i forvejen har i Eksportforeningen. Desuden er det en fordel for os, at vi køber en nøglefærdig løsning, hvor rammerne er på plads, så vi er fri for at bruge tid på den del.”

Bo Refer, Sales Manager, B E Cablecon A/S


Vi deler værdifuld viden og erfaringer i netværket

”Vi er en relativ ny spiller inden for vindbranchen, og derfor har det stor værdi for os at deltage i netværksmøder i Eksportforeningens vindnetværk. På møderne får vi ny viden om industrien, erfaringer fra forskellige markeder og kontakt til potentielle kunder og samarbejdspartnere.”

Stig Holm, General Manager, MAN PrimeServ On-site Recovery


Vi får kontakter, der skaber omsætning

"Vi er medlem af Eksportforeningen for at få en fornemmelse af, hvad der sker på de forskellige markeder rundt omkring os, men også for at dyrke netværket, fordi vi oplever, at vi får mange kontakter, som i sidste ende skaber en god omsætning her hos Spica."

Benny Thomsen, CEO, Spica Technology

Se mere i videoen nedenfor og bliv blandt andet klogere på, hvordan netværk banede vejen til det spanske marked for Spica Technology. 


Vil du i gang med at skabe nye kontakter?

Som medlem af Danish Export Associations vindnetværk får du mulighed for at deltage i netværksmøder og blive matchet med andre vindmedlemmer, så I kan lære af hinanden, og du kan skyde genvej til nye kontakter, viden og erfaringer. 

Vores eksportaktiviteter inden for vind bliver udbudt i DWEA, hvor du får mulighed for at deltage i fælles danske nationalpavilloner på globale vindmesser og på delegations- og fact finding-ture til nye vindmarkeder. 

Læs mere her