27.11.2017

Akvakultur: Vil du have indsigt i erfaringer med eksport til Mellemøsten?

Erik Nielsen er International Sales Manager i RK Plast A/S, der har mange års erfaring med plast sprøjtestøbning og fremstilling af plastkomponenter. Han deler sine erfaringer fra Mellemøsten, hvor til virksomheden blandt andet eksporterer sit patenterede design RK BioElements.
Danish Fish Tech Group udstillede sammen med en række danske virksomheder på AquaME 2017 i Dubai Danish Fish Tech Group udstillede sammen med en række danske virksomheder på AquaME 2017 i Dubai

”RK BioElements anvendes til alle former for biologisk vandrensning inden for især akvakultur. Derfor sælger vi først, når anlægget er købt og oftest gennem samarbejdspartnere i for eksempel De Forenede Arabiske Emirater,” forklarer Erik Nielsen og fortsætter:  

”Vi oplever ikke kulturforskellene i Mellemøsten som et problem, fordi dem, vi handler med, er vant til at handle med vestlige virksomheder, og begge parter tilpasser sig.” 

”Når du sælger til Mellemøsten, skal du dog være opmærksom på, at der kan være lang behandlingstid på dokumenterne, der skal verificeres og valideres. Derfor er det vigtigt at huske at afsætte tid til den proces og inkludere det i tilbuddet,” påpeger Erik Nielsen.  

Vil du vide mere om Erik Nielsens erfaringer fra Mellemøsten eller dele viden og kontakter med ham? Connect med Erik på LinkedIn

Læs også: Kulturekspert: Mangel på selvindsigt er danskernes blinde vinkel