28.06.2017

AVK Flow Controls Gerner Knudsen vil dele kontakter i netværket

Danish Marine Group-medlem AVK Group har produceret ventiler til det globale marinemarked de seneste 15 år, men det var først med oprettelsen af AVK Flow Control, at der blev sat skub i salget direkte til industrien. Sales Manager Gerner Knudsen søger derfor kontakter til beslutningstagere i rederierne og tilbyder selv teknisk viden og kontakter i hele AVK-koncernen.
Gerner Knudsen, Sales Manager, AVK Flow Control Gerner Knudsen, Sales Manager, AVK Flow Control

”AVK Flow Controls fungerer som bindeled mellem fabrikkerne og markedet i Danmark, så vi kan sælge direkte til industrien og servicere slutkunden med de rigtige ventiler til opgaverne på skibene. Vores udfordring er at trænge igennem med budskabet om, at det skaber værdi for rederierne, at de nu kan handle direkte med AVK. Derfor håber jeg, at netværket vil dele kontakter til beslutningstagere i rederierne, som står for indkøb af ventiler,” fortæller Gerner Knudsen og forsætter:

”Selvom jeg sidder med salget i Danmark, kan jeg sagtens hjælpe medlemmerne i Danish Marine Group med at få kontakter ude i verden. AVK er en stor international virksomhed med 3800 ansatte og eksport til markeder som Asien, Sydamerika og USA, så her kan jeg henvise dig til den rigtige kontakt på markedet.”

Sælger med styr på teknikken

I AVK Flow Controls sidder Gerner Knudsen med ansvaret for at skabe kontakt til rederier, værfter, system- og maskinbyggere på det danske marked. Han er uddannet maskiningeniør fra Aalborg Universitet og har både erfaringer fra Grundfos og GEA i rygsækken. Gerner Knudsen har derfor en stor teknisk viden, som han gerne deler med medlemmerne i Danish Marine Group.  

”I netværket kan jeg byde ind med teknisk sparring og rådgivning om materialevalg til ventiler, pumper og varmeveksler. Jeg har forståelse for behovet for at vælge materialer, der er tilpasset havvand og andre marineapplikationer, som sikrer en god levetid på skibene,” fortæller Gerner Knudsen. 

Læs også: Mød ISIC’s Henrik Hansen og få viden om marineelektronik

Skab troværdighed for kunden

Foruden teknisk viden har Gerner Knudsen mange års erfaring med strategisk og operationel salgsarbejde. Ifølge ham er din troværdighed som samarbejdspartner altafgørende uanset kunde og marked.

”Du kan godt få salget første gang, men hvis du ikke lever op til kundens forventninger, er der ikke noget samarbejde næste gang. Du skal vise, at du har styr på dit produkt, har viden om kundens applikationer og leverer kvalitet til tiden,” fremhæver han og uddyber:

”Din troværdighed bliver samtidig styrket, når du kommer med referencer fra andre aktører på markedet. Netværk er uhyrevigtigt for at skabe nye relationer og indgangsvinkler. Særligt, hvis dit budskab skal trænge igennem al den information, vi modtager i dag.” 

Læs også: Danfoss IXA’s Merwyn Lopes: “As a Danish marine team, we can win”

Del kontakter med Gerner

Vil du vide mere om Gerner Knudsen og dele viden eller kontakter med ham? Find Gerner her eller kontakt ham på gekn@avk.dk