12.02.2019

Energy Innovation Cluster rykker ind i Eksportens Hus

Innovationsnetværket Energy Innovation Cluster er nyeste skud på stammen i Eksportens Hus, hvor flere stærke kræfter inden for energi nu er samlet.

”Det er centralt for os at være tæt på vores medlemmer. Energy Innovation Cluster er en neutral innovationsplatform og mødested, der sikrer Danmarks internationale førerposition inden for energiproduktion igennem relevante innovationsaktiviteter, og det kræver tilstedeværelse i hele Danmark,” siger Glenda Napier, CEO, Energy Innovation Cluster og fortsætter:

”Silkeborg har erklærede ambitioner om at etablere sig yderligere som en vigtig hub for vindenergi og er centralt placeret i forhold til Midtjyllands stærke værdikæde af underleverandører, særligt inden for landvind. Derfor er en afdeling i Eksportens Hus helt naturlig for os”.

Energy Innovation Cluster er en ny klyngeorganisation og innovationsnetværk, der faciliterer samarbejde omkring innovation i den samlede industri for energiproduktion. Læs mere om Energy Innovation Cluster

Et stærkt hus

Energy Innovation Cluster bliver en del af et hus, der foruden Eksportforeningens sekretariat med knap 40 medarbejdere rummer DWEA og de jyske afdelinger af Vindmølleindustrien og Invest in Denmark.

”Når vi samler gode samarbejdspartnere i Eksportens Hus, giver det mulighed for et tættere samarbejde og koordinering af aktiviteter, og det er til gavn og glæde for danske eksportvirksomheder. Energy Innovation Cluster er en vigtig samarbejdspartner for os primært inden for vind og olie/gas, og med dem i Eksportens Hus kan vi styrke vores samarbejde yderligere,” siger Ulrik Dahl, CEO, Eksportforeningen.

Mød Energy Innovation Cluster i Silkeborg

Energy Innovation Cluster holder kick-off møde i Eksportens Hus den 8. marts, hvor du har mulighed for at høre mere om innovationsnetværket inden for blandt andet land- og havvind, energilagring og nye teknologier inden for energiproduktion.

Læs mere og tilmeld dig her