16.12.2015

Markedsinfo: Sydøstasien

Er din virksomhed på vej til Sydøstasien? Læs videre og få et overblik over mulighederne på markederne.

 

 

 

 

Universal Robots: Stor forskel på landene i Sydøstasien og Oceanien

Markederne i Sydøstasien og Oceanien rummer et stort uudnyttet potentiale for danske virksomheder. Universal Robots eksporterer deres robotarme til markederne med succes, og derfor har vi spurgt, hvordan de fik hul på markederne.

læs mere

 

Forskningsprojekter skaber grobund for eksport til Vietnam

AquaCircle står i spidsen for to projekter i Vietnam. Projekterne udføres i samarbejde med lokale kræfter, og skal skabe viden og præference for dansk teknologi i Vietnam ved opdræt af fisk.

Læs mere

 

Behov for reservedele i Singapore giver danske marineleverandører muligheder

I Singapore er markedet vanskeligt som altid, men skibene er efterhånden så udsultede, at de skal have reservedele. Derfor er der for underleverandører til marineindustrien mulighed for at vokse i det etablerede marked, lyder det fra Søren Kristiansen fra handelshuset Berg & Larsen.

Læs mere

 

Singapore er Asiens offshorehub

Når det kommer til nybygninger til offshoremarkedet, er der tre hovedmarkeder lige nu: Korea, Kina og Singapore. De singaporeanske værfter står for en stor del af nybygningsordrerne og FPSO konverteringerne i offshoreindustrien og leverer til hele verden. Det gør markedet interessant for danske leverandører til offshore.

Læs mere

 

Singapore skal være selvforsynende med vand i 2060

Regeringen i Singapore satser på, at landet i 2060 skal være selvforsynende med vand. Det betyder tilskud til og investeringer i vandteknologi, som skal sikre, at Singapore når de ambitiøse mål.

Læs mere

 

Stort potentiale for danske marineleverandører i de asiatiske ’next gen' lande

Indien, Filippinerne, Vietnam og Indonesien er med et stort vækstpotentiale den næste generation af toneangivende aktører i den internationale skibsindustri. Ifølge Managing Director hos den danske skibsdesign- og ingeniørvirksomhed Knud E. Hansen A/S, Finn Wollesen, er det derfor en god idé for danske marineleverandører at holde et skarpt øje med de såkaldte asiatiske ’next generation shipbulding nations’.

Læs mere

 

$5 Billion maritime business in the Philippines

The Philippines was ranked as the world’s fourth largest shipbuilding nation in 2014. Jan Top Christensen, ‎Ambassador of Denmark to the Philippines, explains that the archipelago is continuing its growth to consolidate its position as one of the largest shipbuilding nations in the world.

Read more

 

The Indonesian maritime industry is on the move

The Indonesian government has a strong vision for the country’s maritime industry and aims to position Indonesia as a strong and well respected operator in the global maritime sector. Thanks to a rising number of vessels, the industry has already tripled the total shipbuilding volume capacity of gross tonnage from 5.67 million in 2005 to 17.89 million in 2013. This development makes Indonesia an attractive market for Danish suppliers to the maritime industry.

Read more


Stort potentiale i indonesisk sundhedsindustri under opbygning

Ambitioner om et forbedret sundhedssystem for Indonesiens 255 millioner indbyggere og en udtalt mangel på lokale leverandører giver efterspørgsel efter nye aktører. Delegationer har sat danske kompetencer på kortet.

Læs mere 


Succes i den indonesiske sundhedssektor afhænger af den rigtige partner

En europæisk orienteret forretningskultur og et marked i vækst giver muligheder for danske leverandører i Indonesien. Men logistiske udfordringer og krav om stærke personlige relationer kræver dygtige samarbejdspartnere lokalt, fortæller Anders Kolding fra AMBU.

Læs mere