Min Eksportforening

Din samlede adgang til info, viden om markeder og brancher

Som medlem af Eksportforeningen har du mulighed for at logge ind i Min Eksportforening og finde markedsinfo og viden fra din branche. Det er også her, du finder info fra de eksportfremstød og møder, som du og din virksomhed er tilmeldt.

CLICK FOR ENGLISH


I Min Eksportforening finder du for eksempel markedsinfo og præsentationer fra netværksmøder, hvor medlemmer og eksperter deler deres erfaringer.

Log ind og find info

Du finder viden ved at logge ind i Min Eksportforening. Klik på netværk og vælg det, du vil se info fra i menuen til venstre.

Find info om dine eksportfremstød

Foruden viden kan du finde information om de eksportfremstød, din virksomhed er tilmeldt. Det er blandt andet standtegninger, info om og formularer til hotelbooking og katalogregistrering. Det betyder, at platformen er din samlede indgang til den information, du har behov for, når du deltager i aktiviteter med Eksportforeningen.

Du finder et link til informationerne under fremstød. Klik på ’info for participants’.

Opret dit eget password

Inden du kan logge ind, skal du oprette dit personlige password. Klik på linket nedenfor, og følg anvisningerne på din skærm. Din virksomhed skal være medlem eller tilmeldt aktiviteter i Eksportforeningen for, at du har adgang.

Opret dit password

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Tag fat i din netværkskonsulent, hvis du ikke finder det, du søger i Min Eksportforening.

 

GÅ TIL MIN EKSPORTFORENING